Diensten

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Zijn er zware klussen in je tuin of bos waar je tegen opziet? Weet je eigenlijk niet goed hoe je ze aan moet pakken of heb je er de tijd niet voor? 

Voor alle bos-, boomverzorging en onderhoud kun je bij ons terecht.

Bosbouw en boomverzorging

Bosbouw en boomverzorging is specialistisch en zwaar werk. Alleen met de juiste kennis, ervaring en materialen (machines, gereedschap en persoonlijk beschermingsmiddelen) kun je dit werk op een goede manier verrichten.

Controle en onderhoud

Iedere eigenaar van een boom heeft een zorgplicht. Hiervoor dient regelmatig en systematisch visuele controle en onderhoud gepleegd te worden door iemand met kennis van bomen. Daarnaast moeten deze werkzaamheden geregistreerd worden.

Aanplant

Ook moet het aanplanten van nieuwe bomen niet vergeten worden. Vooral diversiteit is belangrijk voor de gezondheid van een bos.

Bestrijding van ziektes en plagen

Het is belangrijk voor je boom en voor je eigen gezondheid om boomziektes en plagen te bestrijden. Het is niet aan te raden om zonder kennis van deze ziektes en plagen hier zelf mee aan de slag te gaan. Schakel liever een specialist in. Zo bestrijden wij eikenprocessierupsen, iepenziekte, roetschorsziekte en alle andere kwalen die een boom kan oplopen .

Brandhout

Al het gekapte hout dat nergens anders meer voor gebruikt kan worden, wordt aangeboden als brandhout. Geschikt voor open haard, kachel en vuurkorf.

Al onze werkzaamheden op een rij

Snoeiwerkzaamheden 
Hieronder verstaan wij o.a.; begeleidingssnoei, onderhoudssnoei, kroonreductie, kandelaberen, kroonverankering, knotten

Klepelmaaier

Vel- & Rooiwerkzaamheden

Standplaatsverbetering

Frezen van stobben
Zit er een boomstronk in je tuin of oprit in de weg?
Wij halen deze met gemak voor je weg!

Het afbreken van bomen door middel van afvangtechnieken

Het weghalen van bomen door middel van mobiele en/of telescoopkranen

Het erkend controleren van bomen (Boomveiligheidcontrole)